Studiefrämjandet

Partner

Studiefrämjandet

Adresse

Hantverkaregatan 1, 685 30 Torsby

E-post

suzanne.palmquist
@studieframjandet.se

Facebook

Vår Facebook

Nettside

Vår nettside

Telefon

+46 0560-717 33

Det här är Studiefrämjandet.

​Vi är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar.

Varje år samlas över 200 000 deltagare i våra studiecirklar och kurser. Vårt stöd kommer från statens och kommunernas anslag till folkbildning.
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.

​Studiefrämjandet är en ideell förening grundad på våra 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande. Med en särskild inriktning mot ökad kunskap om natur, djur, miljö och kultur arbetar vi aktivt med hållbar utveckling.
Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta främlingskap och rasism. Alla är välkomna till Studiefrämjandet!
Studiefrämjandet har 15 000 ideella cirkelledare som gör tillvaron lite mer fantastisk för många människor.

Studiefrämjandets avdelning Örebro-Värmland har lokalkontor i Torsby. Finnskogen är ett av flera prioriterade områden som Torsbykontoret arbetar med.

Bilde - Studiefrämjandet hunder
Bilde - Studiefrämjandet jakt