Ungdomslaget Samhold

Ungdomslaget Samhold er et grendelag i Lutnes i Søre Trysil, og leier blant annet ut Oddheim, som drives på dugnad.

Ungdomslaget Samhold er grendelaget i Lutnes, og eier Oddheim, som ligger vakkert til der Trysilelva og Lutåa møtes og danner et idyllisk kulturlandskap.

Oddheim ble skjenket til Ungdomslaget Samhold 1907 og var inntil da, det gamle skolehuset på Lutnes. Den store salen ble påbygd i 1954. I 2016 stod det nyrestaurerte kjøkkenet ferdig. Oddheim har en trivelig gapahuk med badestrand og en vakker hengebru, alt plassert i et idyllisk uteområde.

Vi leier ut lokalene til forskjellige arrangement. Er dere en gruppe, forening, skoleklasse som ønsker å besøke og bruke uteområdet vårt, må dere ta kontakt med Elin Wåhlen for booking.

Oddheim drives på dugnad. Hvis du ønsker å gi oss et bidrag, kan du vipse til nr 133389. Merk innbetaling med navn og hva det gjelder. Eller du kan  gjøre ditt bidrag ved å registrere Ungdomslaget Samhold som grasrotandel.

Tusen takk for din støtte!

Kontaktinformasjon

Elin Wåhlen
+47-478 96 408
Epostadresse: pokker6@hotmail.com

Ungdomslaget Samhold

Ungdomslaget Samhold er grendelaget i Lutnes, og eier Oddheim, som ligger vakkert til der Trysilelva og Lutåa møtes og danner et idyllisk kulturlandskap. Oddheim ble skjenket til Ungdomslaget Samhold 1907 og var inntil da, det gamle skolehuset på Lutnes. Den store salen ble påbygd i 1954. I 2016 stod det nyrestaurerte kjøkkenet ferdig. Oddheim har en trivelig gapahuk med badestrand og en vakker hengebru, alt plassert i et idyllisk uteområde. Vi leier ut lokalene til forskjellige arrangement. Er dere en gruppe, forening, skoleklasse som ønsker å besøke og bruke uteområdet vårt, må dere ta kontakt med Elin Wåhlen for booking. Oddheim drives på dugnad. Hvis du ønsker å gi oss et bidrag, kan du vipse til nr 133389. Merk innbetaling med navn og hva det gjelder. Eller du kan  gjøre ditt bidrag ved å registrere Ungdomslaget Samhold som grasrotandel. Tusen takk for din støtte!