Torsby Marknad

I september varje år fylls Torsbys gator och torg med tillresta besökare och munviga försäljare då den traditionella knallemarknaden går av stapeln. Marknaden som pågår i tre dagar är Nordvärmlands största folkfest och har som mest 100 000 besökare, 3 km marknadsstånd och ca 300 försäljare.

Marknaden är en mycket gammal tradition med anor sedan 180-talet. Här finns även ett stort tivoli, bygdens saluhall med närproducerade varor, god mat och flera kvällsarrangemang med  underhållning. Varje år tillkommer en nyhet på marknaden. Välkomna till Torsby och fynda och trivs.

Kontaktinformasjon

Torsby Marknad

I september varje år fylls Torsbys gator och torg med tillresta besökare och munviga försäljare då den traditionella knallemarknaden går av stapeln. Marknaden som pågår i tre dagar är Nordvärmlands största folkfest och har som mest 100 000 besökare, 3 km marknadsstånd och ca 300 försäljare. Marknaden är en mycket gammal tradition med anor sedan 180-talet. Här finns även ett stort tivoli, bygdens saluhall med närproducerade varor, god mat och flera kvällsarrangemang med  underhållning. Varje år tillkommer en nyhet på marknaden. Välkomna till Torsby och fynda och trivs.