Skaslien Gjestgiveri

Skaslien Gjestgiveri drives i dag av Elin og Ottar Skaslien. De er begge kokkeutdannet, men i dag er det Ottar som står på kjøkkenet mens Elin er daglig leder. Ekteparet er tredje generasjon som driver stedet. Ottars bestemor startet Gjestgiveriet i 1952 og familien feiret 70-års jubileum høsten 2022.

Skaslien Gjestgiveri har 40 hotellrom med tilsammen 75 senger. Vi har rom i forskjellige etasjer, størrelser og prisklasser.
Kurs, møte eller event? Skaslien Gjestgiveri har gode lokaler for kurs, konferanse, kickoff eller seminar, både med og uten overnatting.
Vi ligger ypperlig til for en hel del aktiviteter, for både store og små, om du er ute etter actionfylte eller rolige aktiviteter og utflukter. Både sommer som vinter.
Skaslien Gjestgiveri ønsker velkommen til bryllup, konfirmasjon, jubileum, slektstreff, barnedåp, bursdagsfeiring, årsfest eller hva anledningen måtte være.

Kontaktinformasjon

Skaslien Gjestgiveri

Skaslien Gjestgiveri drives i dag av Elin og Ottar Skaslien. De er begge kokkeutdannet, men i dag er det Ottar som står på kjøkkenet mens Elin er daglig leder. Ekteparet er tredje generasjon som driver stedet. Ottars bestemor startet Gjestgiveriet i 1952 og familien feiret 70-års jubileum høsten 2022. Skaslien Gjestgiveri har 40 hotellrom med tilsammen 75 senger. Vi har rom i forskjellige etasjer, størrelser og prisklasser. Kurs, møte eller event? Skaslien Gjestgiveri har gode lokaler for kurs, konferanse, kickoff eller seminar, både med og uten overnatting. Vi ligger ypperlig til for en hel del aktiviteter, for både store og små, om du er ute etter actionfylte eller rolige aktiviteter og utflukter. Både sommer som vinter. Skaslien Gjestgiveri ønsker velkommen til bryllup, konfirmasjon, jubileum, slektstreff, barnedåp, bursdagsfeiring, årsfest eller hva anledningen måtte være.