Naturpralinen AB

Naturpralinen AB i Sysslebäck har utvecklats från att vara enbart en chokladtillverkare med hantverkstradition till att bli ett besöksmål som är mycket uppskattat i norra Värmland.

Företagets huvudprodukt, chokladpralinerna tillverkas för hand och innehåller endast naturliga råvaror. Varje pralin har en egen karaktär och smak som passar för alla tillfällen.

Ägaren till företaget Marie Axelsson sammanfattar sin företagsfilosofi så här ”Jag tillverkar praliner efter säsong och humör och därför varierar alla praliner/smaker kontinuerligt. Det är bara ”storsäljarna” som finns året om”.

Förutom praliner tillverkar Marie varje sommar egen glass och mjukglass, även det av naturliga råvaror, och allt fler turister har hittat denna oas för njutning.

Chokladpralinerna säljs även via lokala caféer och affärer i norra Värmland. Försäljning via webb-shop sker till största delen under höst- vinter – vår.

Marie har också blivit känd för sina event med chokladprovning. Med hennes hjälp får man då följa produkterna från kakaobuske till färdig pralin och under tiden provsmaka.

Kontaktinformasjon

Kontakt: Marie Axelsson

Tlf: +46 (0)70 263 65 64

E-post: marie@naturpralinen.se

Naturpralinen AB

Naturpralinen AB i Sysslebäck har utvecklats från att vara enbart en chokladtillverkare med hantverkstradition till att bli ett besöksmål som är mycket uppskattat i norra Värmland. Företagets huvudprodukt, chokladpralinerna tillverkas för hand och innehåller endast naturliga råvaror. Varje pralin har en egen karaktär och smak som passar för alla tillfällen. Ägaren till företaget Marie Axelsson sammanfattar sin företagsfilosofi så här ”Jag tillverkar praliner efter säsong och humör och därför varierar alla praliner/smaker kontinuerligt. Det är bara ”storsäljarna” som finns året om”. Förutom praliner tillverkar Marie varje sommar egen glass och mjukglass, även det av naturliga råvaror, och allt fler turister har hittat denna oas för njutning. Chokladpralinerna säljs även via lokala caféer och affärer i norra Värmland. Försäljning via webb-shop sker till största delen under höst- vinter – vår. Marie har också blivit känd för sina event med chokladprovning. Med hennes hjälp får man då följa produkterna från kakaobuske till färdig pralin och under tiden provsmaka.