Minimäki/Öyermoen

Minimäki er et helt spesielt område ved sjøen Steinreien på Finnskogen. Planen er å bygge moderne, økonomiske og energivennlige hytter. Minimäki er et samfunn med blant annet fellesbu som skal inneholde utstyr og hjelpemidler for å kunne nytte Finnskogen på en god måte.

Minihytte som ligger på en helt unik plass. Her er man helt alene nær natur, dyr og vann. Tretelt, tretopptelt eller svevetelt? Her kan du overnatte hengende over en holme med vann i alle rettninger.Minihytta på hjul! Her kan du finne ut hva minimalistisk betyr. Hytta er bare 8 kvadrameter, men inneholder alt man trenger.

Vi kan tilby matservering og catering til store og små samlinger. Så langt jobber vi med å lage “Silppo” og “Motti og flesk” ekte skogfinnske matretter.

 

 

Kontaktinformasjon

Mobil:

Maja Elise Strand +47 4567 0696

mail: post@minimaki.no

Minimäki/Öyermoen

Minimäki er et helt spesielt område ved sjøen Steinreien på Finnskogen. Planen er å bygge moderne, økonomiske og energivennlige hytter. Minimäki er et samfunn med blant annet fellesbu som skal inneholde utstyr og hjelpemidler for å kunne nytte Finnskogen på en god måte. Minihytte som ligger på en helt unik plass. Her er man helt alene nær natur, dyr og vann. Tretelt, tretopptelt eller svevetelt? Her kan du overnatte hengende over en holme med vann i alle rettninger.Minihytta på hjul! Her kan du finne ut hva minimalistisk betyr. Hytta er bare 8 kvadrameter, men inneholder alt man trenger. Vi kan tilby matservering og catering til store og små samlinger. Så langt jobber vi med å lage “Silppo” og “Motti og flesk” ekte skogfinnske matretter.