Finnskogtoppen

To timer fra Oslo og inntil den svenske grensen, i dypeste Finnskogen, finner du Finnskogtoppen SPA & Velværehotell. Hotellet, som med sin varme og koselige preg, har lagt alt til rette for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Opplev Finnskogens mystikk og historie under våre guidede turer, bli med på yoga eller bare kjenn velvære i vårt SPA. Det er ikke uten grunn vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

Stedet der alt er til for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Du finner naturlig, god mat på menyen. Du tilbys et innholdsrikt aktivitetstilbud og kan nyte behandlinger av høy kvalitet. Ikke uten grunn at vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Vår filosofi er en kombinasjonen av trening, mental ro, nærvær til naturen, og sunn, ren mat som vil gi deg mer energi til hverdagen og livet.

 

 

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 62 94 63 00
E-postadresse: post@finnskogtoppen.no

Finnskogtoppen

Stedet der alt er til for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Du finner naturlig, god mat på menyen. Du tilbys et innholdsrikt aktivitetstilbud og kan nyte behandlinger av høy kvalitet. Ikke uten grunn at vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag. Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Vår filosofi er en kombinasjonen av trening, mental ro, nærvær til naturen, og sunn, ren mat som vil gi deg mer energi til hverdagen og livet.