Ebbas matgleder

Ebbas matgleder setter fokus på den viktige matkulturen vår, de gode smakene og de lokale råvarene. Ebbas matgleder drives av Anne Aamodt, som holder til i Nord-Odal.

Anne har blant annet tatt over oppskriftene etter Linnea Finnskogen, og viderefører disse.  I Nord-Odal har hun utsalg og et hyggelig caféhjørne. I tillegg har hun nettbutikk og tilbyr også catering og servering.

Her er hyggelig atmosfære og god stemning for ulike møter og treff, f.eks. styremøte, pensjonisttreff, klubbmøte eller når gode venner skal møtes. Det er også mulig å bestille bord dersom du er tilreisende.

Kontaktinformasjon

Telefon: 952 71 102.

Epost: post@ebbasmatgleder.no

Ebbas matgleder

Anne har blant annet tatt over oppskriftene etter Linnea Finnskogen, og viderefører disse.  I Nord-Odal har hun utsalg og et hyggelig caféhjørne. I tillegg har hun nettbutikk og tilbyr også catering og servering. Her er hyggelig atmosfære og god stemning for ulike møter og treff, f.eks. styremøte, pensjonisttreff, klubbmøte eller når gode venner skal møtes. Det er også mulig å bestille bord dersom du er tilreisende.