Nu är Finnskogmagasinet 2023 här!

Nu finns årets upplaga av Finnskogsmagasinet tryckt och klar för distribution till partners och turistbyråer runt om på Finnskogen.

Nytt i år är att alla partner som har en hemsida finns presenterade med en QR-kod i slutet av magasinet. Via den QR-koden kan den läsare som har en smartphone enkelt nå partnerns hemsida och få uppdaterad information fortlöpande. Man riktar helt enkelt kamerans mobil mot QR-koden och trycker sedan på den länk som dyker upp i mobilens display.
Till presentationen av partners hör också numera en kartbild så att man lätt kan hitta vilka verksamheter som finns i närheten av den plats där man befinner sig som besökare.

Vår  förhoppning är att magasinet ska bidra till nyttig kunskap om såväl vår skogsfinska historia som vad som händer i vårt område nu. Målsättningen är att våra besökare lätt ska kunna hitta till de spännande besöksmål som finns på båda sidor av gränsen.

Till sist riktar vi ett varmt tack till våra duktiga skribenter som fyllt magasinet med ett spännande innehåll. Tack också till Peter Dahlström och Elin Dahlström på RM reklam & tryck i Torsby samt Herdis Bragelien för ett gott samarbete med årets nummer av magasinet.

 

Nu är Finnskogmagasinet 2023 här!

Nu finns årets upplaga av Finnskogsmagasinet tryckt och klar för distribution till partners och turistbyråer runt om på Finnskogen. Nytt i år är att alla partner som har en hemsida finns presenterade med en QR-kod i slutet av magasinet. Via den QR-koden kan den läsare som har en smartphone enkelt nå partnerns hemsida och få uppdaterad information fortlöpande. Man riktar helt enkelt kamerans mobil mot QR-koden och trycker sedan på den länk som dyker upp i mobilens display. Till presentationen av partners hör också numera en kartbild så att man lätt kan hitta vilka verksamheter som finns i närheten av den plats där man befinner sig som besökare. Vår  förhoppning är att magasinet ska bidra till nyttig kunskap om såväl vår skogsfinska historia som vad som händer i vårt område nu. Målsättningen är att våra besökare lätt ska kunna hitta till de spännande besöksmål som finns på båda sidor av gränsen. Till sist riktar vi ett varmt tack till våra duktiga skribenter som fyllt magasinet med ett spännande innehåll. Tack också till Peter Dahlström och Elin Dahlström på RM reklam & tryck i Torsby samt Herdis Bragelien för ett gott samarbete med årets nummer av magasinet.