Finnskogmagasinet 2024

Nu är Finnskogmagasinet 2024 klart! Det kommer att distribueras via ägarkommunerna och finnas tillgängligt både på turistinformationer och hos våra partner.

Alla partner finns presenterade i slutet av magasinet. Via QR-koden kan den läsare som har en smartphone enkelt nå partnerns hemsida eller sida i sociala medier och få uppdaterad information fortlöpande. Man riktar helt enkelt kamerans mobil mot QR-koden och trycker sedan på den länk som dyker upp i mobilens display.
Till presentationen av partners hör också numera en kartbild så att man lätt kan hitta vilka verksamheter som finns i närheten av den plats där man befinner sig som besökare.

Vår förhoppning är att magasinet ska bidra till nyttig kunskap om såväl vår skogsfinska historia som vad som händer i vårt område nu. Målsättningen är att våra besökare lätt ska kunna hitta till de spännande besöksmål som finns på båda sidor av gränsen.

Till sist riktar vi ett varmt tack till våra duktiga skribenter och fotografer som fyllt magasinet med ett spännande innehåll. Tack också till Peter Dahlström och Elin Dahlström på RM reklam & tryck i Torsby samt Siv Henningstad för ett gott samarbete med årets nummer av magasinet.

FinnskogMagasinet 2024

Finnskogmagasinet 2024

Alla partner finns presenterade i slutet av magasinet. Via QR-koden kan den läsare som har en smartphone enkelt nå partnerns hemsida eller sida i sociala medier och få uppdaterad information fortlöpande. Man riktar helt enkelt kamerans mobil mot QR-koden och trycker sedan på den länk som dyker upp i mobilens display. Till presentationen av partners hör också numera en kartbild så att man lätt kan hitta vilka verksamheter som finns i närheten av den plats där man befinner sig som besökare. Vår förhoppning är att magasinet ska bidra till nyttig kunskap om såväl vår skogsfinska historia som vad som händer i vårt område nu. Målsättningen är att våra besökare lätt ska kunna hitta till de spännande besöksmål som finns på båda sidor av gränsen. Till sist riktar vi ett varmt tack till våra duktiga skribenter och fotografer som fyllt magasinet med ett spännande innehåll. Tack också till Peter Dahlström och Elin Dahlström på RM reklam & tryck i Torsby samt Siv Henningstad för ett gott samarbete med årets nummer av magasinet. FinnskogMagasinet 2024