Explore Finnskogen

Partner

Explore Finnskogen

Adresse

Lauta 275, 2270 Flisa

E-post

post@explorefinnskogen.no

Facebook

Vår Facebook

Nettside

Vår nettside

Telefon

Finnskogen blir beskrevet som de store skogområdene fra Eidskog i sør til Trysil i nord. For noen er ikke den grønne skogen det viktigste, men derimot de blå vannene. Omgitt av de dype skogene kan den fiskeinteresserte finne sitt eget lille urørte paradis.
Selv om skogfinnene var kjent for å være så gode fiskere at bygdefolket var overbevist om at de hadde overnaturlige evner, er ikke

Finnskogen noen kjent fiskedestinasjon i dag. Det er derimot bare et spørsmål om tid før flere får øynene opp for de mystiske sjøene og elvene som snor seg gjennom skogen. Om du vil oppleve innlandsfiske etter gjedde, abbor og ørret i flott natur ligger Finnskogen og venter på deg.

For de som allerede har oppdaget Finnskogen som fiskedestinasjon er det den store gjedda og abboren som ruver høyest.
​Disse artene kan du finne i de fleste vannene. Om du er på jakt etter villmarksfølelsen med overnatting ute eller ønsker et opphold på hotell og fiske fra båt spiller ingen rolle, Finnskogen kan by på begge deler.
​I svært mange av sjøene i området er gjedde over 100cm og abbor over 1kg vanlig. Er du ikke kjent i området og vil lære hvordan du kan lure de største fiskene i de mystiske vannene er gutta fra Explore Finnskogen de rette.

Selskapet har flere dyktige guider med inngående kunnskap om fisket på Finnskogen. De tilbyr tilrettelagte turer hele året med guider med svært bred fiske- og lokalkunnskap. På tur med Explore Finnskogen er ikke bare fiskestanga viktig – minst like viktig er gode naturopplevelser i vakre Finnskogen.

Bilde - Explore Finnskogen
Bilde - Explore Finnskogen Sondre Breian