Torunn Bjørklund

Etter at Torunn Bjørklund omskolerte seg i grafisk design, jobbet hun i reklamebransjen, 12 år som selvstendig næringsdrivende. Etter hvert startet hun butikk med salg av maleprodukter og designprodukter, og holdt malekurs. Torunn har også jobbet 7 år på Sørumsand videregående skole, der hun underviste i “medier og kommunikasjon”. I dag har hun malekurs i aktivitetssenteret på Sørumsand.

“Jeg har lang fartstid som maler, noe som også vises i mine bilder. Jeg har varierte temaer og motiver, mest grunnet inspirasjon som kan gi en fortelling i bildene, og jeg mestrer de fleste teknikker”Jeg har for øvrig lang fartstid, noe som også vises i mine bilder. Mestrer de fleste teknikker, forteller Torunn Bjørklund.

Hun stiller ut malerier på Minimäki under Silppufestivalen.

 

Torunn Bjørklund

Etter at Torunn Bjørklund omskolerte seg i grafisk design, jobbet hun i reklamebransjen, 12 år som selvstendig næringsdrivende. Etter hvert startet hun butikk med salg av maleprodukter og designprodukter, og holdt malekurs. Torunn har også jobbet 7 år på Sørumsand videregående skole, der hun underviste i “medier og kommunikasjon”. I dag har hun malekurs i aktivitetssenteret på Sørumsand. “Jeg har lang fartstid som maler, noe som også vises i mine bilder. Jeg har varierte temaer og motiver, mest grunnet inspirasjon som kan gi en fortelling i bildene, og jeg mestrer de fleste teknikker”Jeg har for øvrig lang fartstid, noe som også vises i mine bilder. Mestrer de fleste teknikker, forteller Torunn Bjørklund. Hun stiller ut malerier på Minimäki under Silppufestivalen.