Jan Bjerkeli

Hans besteforeldre flyttet fra Vestli til skolen på Øyermoen i 1961 som de senere kjøpte. Jan er i dag eier av Vestli som er restaurert og i dag benyttes som feriebolig og noe turisme. Han drev egen turistbedrift med hundekjøring med turister med base på Ringerike og i Valdres tidligere, men la ned dette da Coronapandemien tok kundegrunnlaget.

Hans fotografiske karriere startet i ung alder og har med tiden utviklet seg i retning det dokumentariske, selv om det blir flest bilder fra naturen. Han er medlem i Norsk Journalistklubb, Norsk Selskap for Fotografi, Hønefoss Fotoklubb og Odal Fotoklubb. Ellers lar han bildene tale for seg selv.

Jan Bjerkeli

Hans besteforeldre flyttet fra Vestli til skolen på Øyermoen i 1961 som de senere kjøpte. Jan er i dag eier av Vestli som er restaurert og i dag benyttes som feriebolig og noe turisme. Han drev egen turistbedrift med hundekjøring med turister med base på Ringerike og i Valdres tidligere, men la ned dette da Coronapandemien tok kundegrunnlaget. Hans fotografiske karriere startet i ung alder og har med tiden utviklet seg i retning det dokumentariske, selv om det blir flest bilder fra naturen. Han er medlem i Norsk Journalistklubb, Norsk Selskap for Fotografi, Hønefoss Fotoklubb og Odal Fotoklubb. Ellers lar han bildene tale for seg selv.