Finnskogstua

Finnskogstua eies av familien Torgersrud der Ingrid Torgersrud er hyggelig og omsorgsfull vertinne.

Det er til sammen 20 sengeplasser på Finnskogstua. Hovedhuset har møteromsfasiliteter og inntil 12 oppredde senger. I tillegg er det 4 dobbeltrom med egen inngang og bad i en egen bygning, med tilgang til kjøkken, grill og uteplasser.

Man kan leie hele odden, med eller uten matservering, og her er det perfekt for masse aktiviteter i nærheten, og som utgangspunkt for å oppdage Finnskogen og regionen.

Kano, kajakk og robåt er tilgjengelig for de som ønsker å utforske øyer, fiske eller bare ta en tur på Skasen. Badstue rett ved vannet.

Kontakt Finnskogstua for mer informasjon

Finnskogstua

Finnskogstua eies av familien Torgersrud der Ingrid Torgersrud er hyggelig og omsorgsfull vertinne. Det er til sammen 20 sengeplasser på Finnskogstua. Hovedhuset har møteromsfasiliteter og inntil 12 oppredde senger. I tillegg er det 4 dobbeltrom med egen inngang og bad i en egen bygning, med tilgang til kjøkken, grill og uteplasser. Man kan leie hele odden, med eller uten matservering, og her er det perfekt for masse aktiviteter i nærheten, og som utgangspunkt for å oppdage Finnskogen og regionen. Kano, kajakk og robåt er tilgjengelig for de som ønsker å utforske øyer, fiske eller bare ta en tur på Skasen. Badstue rett ved vannet. Kontakt Finnskogstua for mer informasjon