Rolf Magnus Grenberg er ansatt som ny daglig leder i Finnskogen Friluftsråd. Han erstatter Ingrid Kilde, som ledet arbeidet i en oppstartsfase.

Finnskogen Friluftsråd ble etablert og tatt opp som medlem i av landsforbundet for friluftsråd i februar i fjor.  Jobben som daglig leder er en 50% stilling, og Rolf Magnus kombinerer det med andre oppgaver. Han driver blant annet Explore Finnskogen, en bedrift som tilrettelegger for gode fiske- og naturopplevelser med utgangspunkt i Finnskogen og dens mystiske natur.

– Vi er veldig glade for at Rolf Magnus er med oss på laget, og at han ønsker å lede arbeidet med å lage gode opplevelser i naturen for Finnskogen Friluftsråd framover, sier Herdis Bragelien, daglig leder i Finnskogen Natur & Kulturpark.

Rolf Magnus Grenberg ser fram til å komme skikkelig i gang med arbeidet.

Det er mange spennende oppgaver som venter den nye lederen. Det skal blant annet legges til rette for å arrangere friluftsskoler og friluftsleir, og legge til rette for at folk skal kunne få møteplasser i naturen i nærområdet.

– Jeg har alltid satt stor pris på naturen, og det er viktig at vi etterlater den til de neste generasjoner slik vi selv fikk den. Vi må ta godt vare på naturen og høste fornuftig av de ressurser naturen har gitt oss. Derfor er det også veldig givende å få jobbe med naturen gjennom Finnskogen Friluftsråd, sier påtroppende leder Rolf Magnus Grenberg.

– Les mer om Finnskogen Friluftråd og følg oss gjerne på Instagram, avslutter Grenberg.