Det var stor stemning rundt bordene da rundt 30 “jenter” var samlet på Finnskogstua til kreativ jentelunsj med inspirasjonforedrag av Kari Rudi, som driver Atelier Kari – naturdekorasjoner.

Ingrid Torgersrud, som eier og driver Finnskogstua, serverte gjestene nydelig elggryte med tilbehør, og selvsagt hjemmebakte kaker til kaffen.

De fleste som ville bli inspirert denne dagen hadde vært på Finnskogstua tidligere, men for noen var det første gang de besøkte det stemningsfulle stedet, som ligger på en halvøy rett ved innsjøen Skasen på Finnskogen.

I tillegg til Kari Rudis foredrag var det også utstilling av malerier og akvareller ved Randi Torgersrud.

Ingrid Torgersrud (t.h) serverte nydelig elggryte, og Randi Torgersrud stilte ut akvareller og malerier.

Kari Rudi tok bokstavelig talt tatt med seg naturen inn på Finnskogstua.Hun er dekoratør, og lager kranser, hjerter og mye mer av naturmaterialer. Hun formidler også materialenes kulturhistorie, og holder kurs og demonstrasjoner med foredrag – som hun gjorde på Finnskogstua denne dagen.

– Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse, og det er så utrolig mange spennende naturmaterialer å finne på Finnskogen, fortalte Kari Rudi, og henviste blant annet til kråkefot, som hun kaller Finnskogens eføy, og som tidligere blant annet ble brukt til gryteskrubb.

Og ble deltakerne inspirert? Basert på tilbakemeldingene var det et rungende “JA”.