Lokalradioene i Innlandet AS har blitt partner i Finnskogen Natur & kulturpark.

Lokalradioene i Innlandet driver ni lokale radiokanaler i Innlandet. Blant annet TrysilRadioen, ElverumsRadioen, SolørRadioen og Radio Kongsvinger som har solid dekning på Finnskogen.

I følge Bjørn Martin Brandett hos Lokalradioene i Innlandet ønsker de å spille på lag med lokalsamfunnet, og de ser et potensial i å formidle informasjon fra Finnskogen til både fastboende og ikke minst turister.

– Lokalradioer andre steder i Norge gjør stor suksess med sine turistradioer om sommeren, og her kan det være et stort potensiale til glede for både aktørene på Finnskogen og oss, sier Brandett.

Stadig flere ønsker å være en del av det viktige arbeidet Finnskogen Natur & kulturpark på hele Finnskogen.

I sommer ble Republikken Finnskogen, som blant annet arrangerer Finnskogendagene i juli ny partner. I september kom også God Respons DA med på laget. God Respons DA står blant annet bak magasinet “Ferie i grenseland”.

– Det er spennende at Lokalradioene i Innlandet ønsker å være partner i Finnskogen Natur & kulturpark. De har et stort nedslagsfelt som dekker hele Finnskogen fra sør til nord, så det passer veldig bra for å fronte enda mer av alt det spennende som skjer på Finnskogen, sier daglig leder Herdis Bragelien i Finnskogen Natur & kulturpark.